keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Terveet silmät!

Pakkasin eilen pennut boxeihin ja hurautin Kirkkonummelle silmätarkasukseen. Onneksi Savun tuleva omistaja pääsi paikalle lisäkäsiksi :) Homma sujui tosi hienosti ja kaikki pennut olivat reippaita ja rohkeita! On ne hienoja vekaroita. Päivi Vanhapelto tutki pennut tarkasti ja ajan kanssa, ja käsitteli pentuja todella hienosti. Ja mikä parasta: KAIKILLA TERVEET SILMÄT! :)

Menomatkalla autossa sekakuoro lauloi ensimmäiset 15min ja sen jälkeen olikin loppumatka ihan hiljaista. Samoin vastaanotolla odotellessa porukka oli unenpöpperössä, eikä kotimatkakaan tuonut tilanteeseen muutosta. Kotona sitten jaksettiinkin taas riehua oikein urakalla, kun oltiin hyvin levätty reissussa ;)

Pennut käyttävät jo vähän silmää leikeissään


Punnitsin 5-viikkoiset madotusta varten. Vaa'an lukemat ei totisesti ole tarkkoja, mutta suuntaa antavat varmasti:

Noki 2235g
Topi 3080g
Manne 2670g
Ruska 2180g
Dippi 2780g
Savu 2560g
Mini 2155g
Ruoste 2230g
Mysteeri 2360g

Wallisten päiväohjelma on koko ajan vauhdikkaampaa, ulkona käytetään tilaa tutkimiseen ja leikkimiseen, sisällä riehutaan ja jyrsitään luita. (On ensimmäiset hampaanjäljet ilmesyneet tapetiinkin...) Kaikki ihmiset otetaan vastaan suuuuuuurella riemulla. Jallis on alkanut vierottamaan pentuja, ja kouluttaakin niitä ihan tosissaan välillä. Kova koulu tämä elämänkoulu. Nyt pennut osaavat laittaa jo korvat luimuun ja mielistellä oikein kunnolla ja pysähtyvät (useimmiten) kun Jallis murisee. Hienoa että oppivat puhumaan hyvin koiraa!

Äiti on päässyt takaisin mielipuuhaansa, eli pitkän talven jälkeen takaisin paimennuksen pariin. Alla muutama Päivi Nietosvaaran ottama hieno kuva, kiitos!

Itseluottamus on kasvanut, Jallis uskalsi painostaa uhittelevaa uuhta sitkeästi!

Vauhtia on, ei roikkuvat tissit hidasta tahtia...

Tästä mä tykkään, tuumii Jallis.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti