maanantai 23. tammikuuta 2012

Nyt jännittää!


Ensimmäinen ultra on varattu keskiviikko aamulle! Tiedän, ollaan tosi, tosi aikaisessa, mutta kun mä olen niiiin malttamaton! Vielä on tosin riski, että aika siirtyy eteenpäin, sillä on mahdollista että elinlääkärille tulee jotain akuuttia. Meidän aika kun otettiin vähän sellaiseen rakoon ;)

Jallis on ollut oma hilpeä itsensä. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Koko ajan sitä yrittää tarkkailla sillä silmällä, että olisiko siinä jotain merkkejä, mutta ei ainakaan vielä. Ainoastaan yksi ällöttävä ilmiö on ilmaantunut: Jallis syö paskaa. Hyi hitto! Siis koiransellaista. Yök yök ja yök. Pakko vahtia sen puuhia. Mikään ei ole ruokinnassa tai muutenkaan muuttunut, eli ellei tämä ole raskausajan omituisia mielitekoja (hih!), niin sitten täytyy alkaa keksiä ratkaisua asiaan.

Olen opettanut Jallikselle uuden tempun ultrajaisia varten. Se on "köllimään!". Sarjassamme välttämättömiä taitoja :D Koska uudet temput on aina megahittejä, toteutetaan uutta taitoa myös kaukokäskyjen istu-seiso vaihdossa. Kyllä on kivaa kun on ajattelevainen koira!
Jalliksen uusi TÄRKEÄ taito.

1 kommentti:

  1. Voi ei ,että on ihana temppu!!! Pidetään peukut pystyssä tuon ultran suhteen. Mikäs on sinne mennessä ,kun Jallis osaa olla nätisti ultrassa. ?Terkuin Ulla ja koirulit Lappeenrannasta!

    VastaaPoista