lauantai 5. toukokuuta 2012

Hui kuinka paljon onkaan tapahtunut!

Blogi laahaa jäljessä oikein urakalla! Paljon on sattunut ja tapahtunut päivitysten välillä, suurin osa pennuistakin on matkannut jo omien ihmistensä luokse. Niin se aika kuluu, jopa liian kovaa vauhtia.

Pirjo käväisi kylässä isi-Wallun ja isoveli Kallen kanssa pikaisesti huhtikuun 24-25 pv. Olipa ihanaa että Pirjokin ehti nähdä hienon joukon :)

Wallu katsomassa aikaansaannostaan

Kalle ja pikkusisaret :)

Kovin oli Wallu sitä mieltä, et viimeksikin oli kivaa yhdessä ;) Ja Kalle toki hengessä mukana.

Komea isi <3

Perhepotretti :) Äiti Jallis, Manna tyttönen Marjon sylissä ja isi Wallu
Eläinlääkärin tarkastuksesta tehotuhoyhdeksikkö suoriutui hienosti, kaikki ovat 10 pisteen pentuja :) Eli ei mitään huomauttamista kenessäkään! Purennat, sydämet, hännät, navat, kulkuset, turkit, korvat... kunnossa!
Tässä taas sekalaisia kuvia matkan varrelta, tässä vielä "työnimillä":

Dippi ja aarre

Mysteeri ja Savu

Noki ja Mysteeri
Ruskaa haukotuttaa
Lujaa menee!

Liiterin ympäri menee kiitotie

Topi ja Mysteeri päivätorkuilla
Dippi ja Ruoste puuhastelee

Komea Topi
 
Sisarusrakkautta, Ruoste ja Topi
Koko ihana joukkue vielä koolla. Ikävä näitä kaikkia...

Kaikkea hyvää jokaiselle rakkaalle Wallikselle uusiin koteihin! Vielä saan onneksi muutamaa heistä pitää hetken. Aika pentujen kanssa meni tosi nopeasti. Hurjan onnellinen olo on koko tästä pentuprojektista. Loistavat kodit löytyi näille upeille pennuilleja nyt jäämme seuraamaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan :) Laittakaahan kuulumisia ja kuvia usein! Meillä Wallislaisilla on tuolla Facebookissa yhteinen ryhmä jossa on helppo vaihdella kuulumisia ja ajatuksia. Koitetaan saada jonkinsortin pentutreffejä aikaiseksi, jahka kaikki asettuvat ensin uusiin koteihinsa :)

Tässä vielä kuvakollaasit pentusista matkanvarrelta :)

Noki, eli Wine, tuntee nykyään nimen Pes. Pentueen musta kaunotar lähti ilahduttamaan Olbrichtien elämää kauas Pyhäsalmelle. Tulevaisuuden suunnitelmissa siintää ainakin Anna-Marin agility- ja tokokoiran ura :)
Topi, eli Wham, tulee jatkossa oppimaan nimen Piu. Pentueen Äijä  muuttaa Hämeenlinnaan Tapolan Larin paimen- ja hakukoiraksi :)
Manne, Karhuherra Baddington, eli Want on nykysin (Ritari-) Ässä. Porukan Ääni ja Tahto muutti Salme Räsäsen uudeksi agilitytykiksi Kajaaniin. Hyvällä alulla on jo tämän parin treenit :)

Ruska, eli Wind muutti Espooseen Anne-Maria Riihimäen luo ja tuntee nykyisin hienosti nimen Becca. Porukan ilopillerin  tulevaisuuden suunnitelmissa on valloittaa paimennuspellot ja talvilajina tehdä agilityä :)
Dippi, eli Walk muuttaa Tampereelle Katri Muren uudeksi harrastuskaveriksi. Tulevina lajeina ainakin toko ja agility. Kauniin mustasilmän kutsumanimi on vielä mietinnässä :)
Savu, eli Wild sai kutsumanimen Pippa. Pippa asustaa Espoossa Johanna Maukosen luona ja pitää varmmasti huolta, ettei lapsiperheen elo käy liian rauhalliseksi ;) Vauhtimimmin tulevina lajeina toko ja paimennus :)

Mini, eli Wave muutti Klaukkalaan Mari Lustigin tulipalloksi. Pentueen pikkupippuri tottelee jatkossa nimeä Kulo. Mari ja Kulo suuntaavat tokon, agilityn ja jäljen pariin, ja ties mihin muualle he vielä ehtivätkään :)

Ruoste, eli Wish eli Manna(ryyni) jää tänne täydentämään meidän laumaa. Porukan totinen kaunotar Manna tulee kulkemaan äitinsä jalanjäljissä lammaslaitumille, ja kaipa se saa opetella jotain tokojuttujakin matkan varrella :)

Mysteeri, eli Wink matkasi Joensuuhun saakka Anneli Kolehmaisen harrastuskaveriksi. Kutsumanimeksi tuli Utu ja tulevina lajeina ainakin haku, jälki ja toko. Ensimmäiset jäljet on jo tehty ilopillerin kanssa :) 

 
1 kommentti: