sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Salamatkustajien mysteeri ratkaistu!

Varsinaista arvauskilpailua ei ollut, mutta jostain syystä ne hurjimmatkin veikkaukset tulivat todeksi!


Yötyön tuloksena Jallikselle ja Wallulle syntyi 9 hienoa ja elinvoimaista pentua. 6 tyttöä ja 3 poikaa. Mahtava joukkue! Kaikki pikkuiset olivat heti pirteitä ja hakeutuivat päättäväisesti nisille. Jossain puolivälin paikkeilla Jallis piti yhden pidemmän huilaustauon, nukkui ja hoiteli pikkuisiaan. Pennut syntyivät vaivattomasti klo 23 ja 03 välillä, ja jopa niin tehokkaasti, että allekirjoittanut meni aamulla nukkumaan kuvitellen että pentuja on kahdeksan... *nolo*

Pentujen syntymäpainot olivat 284g-454g välillä. Yksi alle 300grammainen ja kaksi yli 400grammaista. Muuten aika tasaista joukkoa siinä  350gramman paikkeilla. Hyvän kokoisia kaikki siis :)

Väreistä sen verran, että kaikilla on niukat valkoiset merkit (iskä jättänyt vahvasti leimansa!) ja mustavalkoisia ovat, vahvistettuna kahdella tricolor tytöllä. Saapa nähdä ilmaantuuko vielä muille ruskeita karvoja ja minkä pituisia karvoja?! ;) Sen näyttää aika.

Laitan tähän nyt hiukan kuvasaastetta, ja lisää löytyy täältä. Yksilökuvaus pitää toteuttaa jossain vaiheessa, mutta nyt Jallis saa nauttia koko läjästään ilman ylimääräistä stressiä. Valtakunnassa kaikki hyvin siis!

Esikoistytär, Neiti Nokinenä
Tummaa ja tuoretta joukkoa
Välillä levätään ja kerätään voimia

Aamuinen joukkue, kuivia, kiiltäviä ja tyytyväisen pulleita :)
Minun.

Suloinen on. Ei auta mikään.

Mahat täynnä, äidin jalan päälle oli hyvä örvhtää.

<3

Odotetut ruosteposket :)

Vattuvarpaita ei voita mikään!

Palaudutaan yön koitoksesta

Tyytyväiset

5 kommenttia:

 1. Aivan ihana katras <3, Onnea emolle & kasvattajalle..ja tietty Wallulle joka teki raskaimman urakan pentujen teossa;D.

  VastaaPoista
 2. Miljuunat onnittelut täältäkin! Siitä se seikkailu alkaa :) T. Hipe

  VastaaPoista
 3. Noita kuvia voisi tuijottaa vain uudestaan, ja uudestaan, ja uudestaan... Niiiiin suloisia!!!

  VastaaPoista
 4. Ja voi sitä tuhinan ja pennuntuoksun määrää <3 Iskä-koiruus ja tukijoukot ylpeänä onnittelee katrasta ja emokoiraa huoltojoukkoineen!!

  VastaaPoista
 5. Onnea vielä tätäkin kautta! :) Samaa mieltä Anitan kanssa - ylisöpöjä on koiravauvat ja söpömmiksi vaan muuttuvat. Nyt vielä kykenen katsomaan kuvia suht helposti, mutta parin viikon päästä varmaan alkaa jo olla vähän vaikeempaa ;) Voi teillä olla kyllä kohta melkoset jamit käynnissä, kun kaverit saa jalat alleen ;D

  VastaaPoista