maanantai 27. helmikuuta 2012

Pötselin kuulumisia

23.2.12
Maha kasvaa sellaista vauhtia, että heikompaa hirvittää. Vauhti on vähentynyt ja Pötseli on hyvinkin tyyni emäntä. Makoilee vatsansa vieressä ja syöpöttelee :) Kyllä voi luonto hoitaa hienosti asiat, minä kun mietin että mahtaako tuosta kakarasta tasaista äitiliiniä saada tekemälläkään, mutta kyllä!
Toki se leikkiikin, mutta vain hetken omia juttujaan. Ja sitä ottaa ihan selvästi päähän se, ettei pääse enää yhtä lujaa kuin Helmi ja Luna. Lähtee mukaan, ja sitten ihan selvästi kiroilee kun jää heti lähtöviivoilla jälkeen. On vaan keksinyt keilata noita kahta muuta, kun selvästi pitää turhautumista jotenkin purkaa...
20.2.12

20.2.12 bileet hanskan kanssa :)
"Lenkeillä" Jallis tyytyy pääasiassa ravailemaan pitkin teitä. Eihän tuota enää viitsi hankijumpalla kiusatakkaan, sillä on ihan tarpeeksi työtä vatsansa kantamisessa. Näyttää hassulta kun vatsa on valtava ja pää ja takapuoli vaikuttaa kutistuneilta... Ja vielä tosiaan pitäisi pari viikkoa kasvatella reppua.
26.2.12 Pötseli ja laiha varjonsa

26.2.12

No tullaan tullaan...

Kevätaurikoa mahalle :)
Mahankasvattelu jatkuu rauhallisissa merkeissä :) Ei onneksi enää pitkää piinaa, pian nähdään minkälaisia salamatkustajia repussa kulkee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti